SMART PARENTING – CURS PENTRU PĂRINȚI CU COPII 0-6 ANI

Parenting-ul e mai ușor atunci când înțelegi bine modul de funcționare a creierului copilului în primii ani de viață, în perioada în care se pun bazele relației dintre copil și părinte.
Paradigma educațională s-a schimbat în ultimii 10 ani și noile generații au nevoie de îndrumarea unor părinți informați și posesori ai unor abilități noi, dobândite mai ales din zona inteligenței emoționale (EQ) și a inteligenței culturale (CQ).
La acest curs vei afla:
• Tips and Tricks pentru un creier fericit;
• Ferestrele de oportunitate – cât timp sunt deschise, cum putem susține creierul absorbant;
• Diferența dintre antrenarea emoțiilor și dresarea emoțiilor;
• Etapele de dezvoltare neurobiologică în primii ani de viață.
La sesiunile de lucru vei putea identifica și antrena:
• Temperamentul copilului tău și temperamentul tău;
• Soluții practice pentru potrivirea temperamentelor;
• Abilități specifice unui părinte cu un coeficient emoțional ridicat.
Cursul se va derula de-a lungul a 3 întâlniri, miercuri, între 17:00-18:30, la sediul Centrului Camelot, str. Constantin cel Mare 26, începând cu 19 iunie și continuând în 26 iunie și 3 iulie. Există posibilitatea de supraveghere și joacă pentru copii în timpul derulării cursului, în spațiul de joacă al Centrului Camelot.
Locuri disponibile: 8

Cursul va fi susținut de Monica Varga, mamă, pedagog și consilier parental, co-fondator și coordonator al Centrului Camelot – un loc special dedicat dezvoltării întregii familii.
Pregătirii academice umaniste inițiale (Facultatea de Istorie și Filosofie – UBB Cluj-Napoca, 2005) i s-au adăugat, în perioada 2001- 2019 o serie de formări, naționale și internaționale, în domeniul pedagogiei și dezvoltării copilului, adolescentului și adultului. Este abilitată în calitatea de Consilier de Dezvoltare Personală (UBBFSEGA) și Practician în consultanță și consiliere filosofică și, în prezent, urmează cursurile Masterclass-ului de Parenting – primul program științific de formare în parenting susținut de echipa coordonată de Gaspar Gyorgy, Pagina de Psihologie și Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie.

Pentru înscriere și detalii: 0744635490 (whatsapp) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *