Afterschool

A avea un îndrumător experimentat lângă tine când treci prin schimbări majore în viață este o binecuvântare.

Exploratorii

de la Camelot (6-14 ani)

La Camelot redăm viață unui concept aplicat în educație atunci când societățile atingeau un standard înalt de evoluție: PEDAGOGUL PERSONAL.

Este vorba despre un pedagog (auto)instruit holistic care oferea o educație integrală și personalizată. În cadrul programului de afterschool, oferim o continuitate copiilor care au frecventat programele anterioare Junior Care sau grădinița Camelot, fraților lor sau pur și simplu copiilor și adolescenților care vor să aibă un mentor în adaptarea lor la nenumăratele schimbări din această etapă de 6-14 ani.

Dacă dorești mai multe informații, te așteptăm să ne vizitezi și să discutăm mai detaliat.

Îngrijire personalizată

Programul nostru de Afterschool are următoarele caracteristici:

Img-17
Img-18

Programul de Afterschool

Copilul și adolescentul au luat contact direct cu realitatea exterioară, sunt expuși presiunilor acesteia, dar pot și să-i valorifice oportunitățile. Dorim să-i învățăm să dezvolte reziliența în fața dificultăților și în același timp bucuria de a trăi și de a se avânta cu încredere spre viitor.

Programul nostru de Afterschool îl va ajuta pe copil să își descopere resursele interioare pentru a putea să se exprime autentic și să știe să se facă auzit.

Abordarea noastră pedagogică urmărește să dezvolte adolescenți independenți, curajoși și empatici, capabili să își croiască o viață fericită.

Activități specifice

Universul Camelot include activități care facilitează acomodarea cu etapa școlară următoare:

Img-19