Junior Care

Copilașii cu vârste între 1 și 3 ani asimilează cel mai bine atunci când se află în medii sigure și pline de iubire, în care pot explora în propriul lor ritm și mod.

Dragonașii

de la Camelot (1-3 ani)

Educația în perioada timpurie este esențială pentru o dezvoltare sănătoasă a copilului. La Camelot redăm viață unui concept aplicat în educație atunci când societățile atingeau un standard înalt de evoluție: PEDAGOGUL PERSONAL.

Este vorba despre un pedagog (auto)instruit holistic care oferea o educație integrală și personalizată. În cadrul programului JUNIOR CARE, copilașul va intra în grija unei educatoare care îi va oferi o atenție specială și se va îngriji ca acesta să integreze fiecare element specific vârstei, nivelului și ritmului său de dezvoltare într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Dacă dorești mai multe informații, te așteptăm să ne vizitezi și să discutăm mai detaliat.

Îngrijire personalizată

Programul nostru Junior Care, dedicat copiilor cu vârste între 1 și 3 ani, are următoarele caracteristici:

Img-11
Img-12

Programul Junior Care

Etapa de dezvoltare cuprinsă între 1 și 3 ani este esențială pentru dezvoltarea armonioasă și echilibrată a copilului.
Programul nostru JUNIOR CARE te va ajuta să pășești, informat și susținut, alături de copilul tău și în ritmul lui, astfel încât fricile sau zonele tale de nesiguranță să nu fie un obstacol în dezvoltarea sa.
Întreaga noastră abordare se bazează pe ceea ce pedagogia modernă consideră că este benefic pentru copil și echipa noastră de educatoare va aplica instrumentele cele mai adecvate pentru a-l pregăti pentru pasul următor.
Activitatea noastră respectă întru totul reglementările locale și naționale cu privire la siguranță, sănătate și igienă.

Activități specifice

Universul Camelot include activități care facilitează acomodarea cu următoarea etapă, cea de grădiniță (3-5 ani):

Img-13