Despre noi

Camelot este locul unde îi încurajăm pe copii să exploreze universul lor interior și lumea din jurul lor cu curiozitate, curaj și creativitate.

Cum am început?

Grădinița Camelot este un proiect de maturitate al fondatoarei Monica Muraru-Varga, profesor de istorie cu o experiență pedagogică de peste 20 de ani și ambasador al evoluției ființei umane, preocupată de dezvoltarea oamenilor pe întreg parcursul vieții, începând cu mica copilărie.

Camelotul este comunitate-anticameră, în imediata apropiere a cuibului familial, în care copilul exersează abilități indispensabile pentru a pătrunde fără temeri și șovăieli în lumea cea mare și pentru a face față cu succes minunatului fenomen numit Viață.

În tot ceea ce facem aplicăm principiile pedagogiei moderne, care susține că societatea trebuie să dezvolte în copii „cei 4 C”:

Valorile noastre

Education is the key to a succesful life!

Camelot se alătură avangardei în educație prin promovarea și facilitarea dezvoltării integrale a copilului, care se echilibrează atunci când corpul, psihicul, mintea și spiritul sunt hrănite și exersate responsabil.

Credem cu tărie că copiii fac pași temeinici pe calea fericirii și împlinirii ca viitori adulți dacă sunt îndrumați cu răbdare și experiență să se descopere pe sine, să creeze relații armonioase cu ceilalți și să construiască o relație sănătoasă cu Natura.

Copiii care frecventează grădinița noastră au deprins un stil de viață sănătos, sunt veseli, curioși și dornici să descopere mereu lucruri noi; le plac cărțile, joaca în aer liber, au inițiativă și deslușesc zi de zi tainele conviețuirii armonioase.

valorile-noastre-centrul-camelot-timisoara
bf8e067d-4353-4f38-99b8-5000675afca9

Comunitatea Camelot

Credem cu tărie că în copilăria timpurie părinții și familia reprezintă cheia dezvoltării și educării copilului. Prin urmare, construim o strânsă legătură cu părinții prin cursuri de parenting (Carnet de părinte), prin ateliere de dezvoltare specifice pentru mame, respectiv pentru tați și prin sesiuni individuale de consiliere deschise părinților copiilor care frecventează centrul nostru.

Oferim un program de coaching pentru părinți și copii axat pe adaptarea treptată la grădiniță, iar adaptarea o asigurăm individual, pentru fiecare familie în parte. De asemenea, organizăm ieșiri în natură de tipul Weekendul Mama și copilul, Weekendul Facem yoga în familie, excursii tematice, tabere și alte întâlniri care facilitează întărirea comunității.

Facebook

Sănătate & siguranță

Siguranța și sănătatea copilului tău sunt prioritatea noastră.

Personalul nostru aplică proceduri stricte de curățenie, igienizare și dezinfectare. Suntem foarte mândri și mulțumiți de investiția în sistemul sud-coreean de apă ionizată GEMMOVE. De asemenea, utilizăm doar produse de curățenie eco-friendly.

În zonele dedicate educației timpurii, toate suprafețele sunt moi și sigure. Copiii sunt supravegheați mereu de către personalul nostru, iar accesul în incinta grădiniței este strict interzis persoanelor străine în timpul programului copiilor.

Dorim să le insuflăm copiilor un stil de viață sănătos și facem acest lucru prin a le oferi hrană vie, proaspătă și vegetariană, echilibrată, cu multe fructe, legume și semințe. Folosim doar lapte vegetal și îndulcirea ceaiurilor o facem exclusiv cu miere de la producători locali de încredere. Zahărul este eliminat complet din alimentația noastră, la fel și orice fel de sucuri. Ne hidratăm în schimb cu apă ionizată (pH 7,9).

gradinita-cu-principii-sanatoase-camelot-timisoara