Grădiniță

Obiectivele principale ale grădiniței Camelot sunt acelea de a-l ajuta pe copil să deprindă abilități sociale și să primească instrumentele indispensabile pentru a începe cu încredere școala.

Unicornii

de la Camelot (3-5 ani)

Educația în perioada timpurie este esențială pentru o dezvoltare sănătoasă a copilului. La Camelot redăm viață unui concept aplicat în educație atunci când societățile atingeau un standard înalt de evoluție: PEDAGOGUL PERSONAL.

Este vorba despre un pedagog (auto)instruit holistic care oferea o educație integrală și personalizată. În cadrul programului dedicat vârstei de 3-5 ani, fiecare copil primește o atenție specială, iar educatoarea se va îngriji ca acesta să integreze fiecare element specific vârstei, nivelului și ritmului său de dezvoltare într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Dacă dorești mai multe informații, te așteptăm să ne vizitezi și să discutăm mai detaliat.

Îngrijire personalizată

Programul nostru de Grădiniță are următoarele caracteristici:

Img-14
WhatsApp Image 2024-04-18 at 12.02.08

Programul de grădiniță

În etapa de dezvoltare cuprinsă între 3 și 5 ani copilul își antrenează abilitățile pentru etapa școlară și, implicit, pentru intrarea în lumea cea mare.
Programul nostru de grădiniță te va ajuta să pășești, informat și susținut, alături de copilul tău și în ritmul lui, astfel încât fricile sau zonele tale de nesiguranță să nu fie un obstacol în dezvoltarea sa. Iar pe copil îl va ajuta să își descopere și să trăiască fără inhibiții propria unicitate.
Întreaga noastră abordare se bazează pe ceea ce pedagogia modernă consideră că este benefic pentru copil și echipa noastră de educatoare va aplica instrumentele cele mai adecvate pentru a-l pregăti pentru pasul următor.
Activitatea noastră respectă întru totul reglementările locale și naționale cu privire la siguranță, sănătate și igienă.

Activități specifice

Universul Camelot include activități care facilitează acomodarea cu etapa școlară:

c1f35c35-2a53-46b4-a2ad-e3bd109c3e75