Alege unul din

programele

noastre

Angajamentul

nostru

La Camelot știm că fiecare copil este centrul universului familiei și că copilăria este un timp ce trebuie prețuit. Considerăm că responsabilitatea noastră este să creăm medii stimulative și experiențe care să îi permită copilului să guste din plin savoarea copilăriei, să se dezvolte în acord cu propria natură și să pășească cu încredere și reușite către școală și în viață.

Ce facem

diferit?

Experiența educației timpurii trăite de copii și părinți la Camelot este unică deoarece are la bază peste 20 de ani de formare și practică psiho-pedagogică, ani guvernați de permanentă deschidere și înțelegere a nevoilor familiilor moderne. Educația este Idealul după care ne ghidăm viața.

Susținem întreaga familie

Am conceput pachete educaționale complete care răspund deopotrivă nevoilor copiilor și ale părinților.

Personal bine pregătit

Educatoarele noastre, pe lângă propriile studii de specialitate, beneficiază de formare internă și sprijin continuu în dezvoltarea lor profesională și vocațională.

Rezultate demonstrate

Echipa noastră a adaptat programa și metodele educaționale într-o manieră creativă și inspirată, astfel încât copilul învață cu blândețe cum să aibă încredere în el, cum să gândească și să ia decizii bune prin forțe proprii.
Img-9JPG

Investește în viitorul copilului tău

Știm că taxa de școlarizare constituie o investiție importantă.
Tarifele noastre sunt gândite ținând seama de echilibrul dintre impactul asupra familiei și costul formărilor profesionale, a dezvoltării programelor educaționale, dotarea centrelor cu echipamente și materiale adecvate, precum și compensații și beneficii competitive pentru educatoarele noastre, cărora le solicităm să respecte standardele înalte pe care ni le-am asumat.

Siguranță & sănătate

Știm că drumul nostru împreună începe din momentul în care ești convins că mediul în care alegi să îți educi copilul are ca prioritate siguranța și sănătatea.

În centrul nostru educațional garantăm:

Img-10