Pilates prenatal

Echipa Centrului Camelot, în colaborare cu Experiențe Cu Zâmbet găzduiește și organizează cursuri de pilates prenatal pentru gravide. Acestea se desfășoară în fiecare miercuri, între orele 17:30 și 18:30. Prețul abonamentului este de 180 lei/lună, include 4 ședinte de pilates și fotografii personalizate săptămânale cu ajutorul cărora vă puteți crea amintiri frumoase cu evoluția sarcinii. Prima ședință este gratuită.

Numărul de locuri este limitat, iar înscrierile se fac unul din numerele de telefon 0744 635 490/0741 086 028. Recomandăm îmbrăcăminte confortabilă și șosete, nu este necesară încălțămintea.

Cursurile se desfășoară sub îndrumarea Agnetei Novac, instructor certificat de pilates și, la rândul ei, mamă. Agneta a simțit beneficiile acestei activități în timpul sarcinii și este bucuroasă să împărtășească experiența ei pozitivă cu alte mame!

Beneficiile ședințelor de pilates prenatal:
întărirea și creșterea flexibilității mușchilor abdominali, pelvieni și ai spatelui – grupele musculare cele mai solicitate în timpul travaliului și nașterii;
revigorarea corpului și a minții, relaxare;
transmiterea emoțiilor pozitive către bebeluș;
creșterea aportul de oxigen prin controlul respirației, pentru a ușura viitorul travaliu.

Exercițiile se adresează tuturor viitoarelor mame, fie că au mai făcut sport sau nu (începând cu trimestrul al II-lea). Vom explora împreună conectarea cu propriul corp și transformările prin care acesta trece în sarcină.

Creăm mediul potrivit în care femeile care trec prin aceleași provocări își pot împărtăși gândurile, temerile și preocupările caracteristice acestei perioade. În acest fel ne exersăm cel mai bine zâmbetele în așteptarea bebelușului!

Dorim să vă amintiți cu drag aceste întâlniri, motiv pentru care vom imortaliza momentele frumoase în fiecare săptămână, prin fotografii personalizate. La finalul cursului vom avea tabloul complet cu toate stagiile prin care ați trecut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *