Pilates prenatal cu minge de gimnastică

Ești însărcinată? Felicitări!
Te aștept să trăim împreună această perioadă într-un mod remarcabil și să îmbrățișăm experiența așa cum se cuvine.
Ce îți propun?
Pilates pentru gravide. Beneficii:
– Corpul tău e în transformare. Are nevoie de susținere pentru a face față greutății suplimentare, iar exercițiile de pilates îți propun întărirea și creșterea flexibilității zonei centrale: muschii abdominali, cei pelvieni si ai spatelui, adică exact grupele musculare cele mai solicitate în timpul travaliului și al nașterii.
– Este un antrenament revigorant pentru corp și minte, te ajută astfel să te relaxezi, și să transmiți bebelușului tău emoții pozitive
– Elementul cheie în timpul antrenamentului este controlarea respirației. Învățăm să respirăm corect, creștem aportul de oxigen și făcând din asta o rutină, orele de travaliu vor avea o altă culoare.
– Aceste exerciții au un mare avantaj, pot fi practicate de oricine, indiferent de vârstă sau condiție fizică. Nu contează dacă nu ai mai practicat sport, acum e un moment perfect să îți cunoști organismul și să îl ajuți să treacă cu bine prin transformările specifice acestei perioade minunate, dar nu neapărat ușoare.
Rezolvând partea cu tonusul muscular și cu relaxarea, trecem mai departe, să stabilim cum facem experiența remarcabilă și memorabilă.
– Zâmbind. 😊 E mai frumos așa, mai destins și mai cald și e un bun exercițiu pentru a fi pregătite vieții cu bebeluș. Totul are altă culoare, cu zâmbetul pe față. Cercetătorii britanici au stabilit asta de mult. 😊
– Cunoscând femei aflate în aceeași situație. E incredibil cât de mult ajută să împărtășești gândurile, temerile, preocupările caracteristice acestei perioade cu persoane umblând în aceeași papuci ca tine.
– Facem poze! Te invit să-ți alegi o ținută (în care să încapi și pe ultima sută de metri 😊). În fiecare săptămână te voi imortaliza și vom crea împreună un tablou cu creșterea graduală a minunii din burtică.
Costul este de 70 lei per ședință sau 200 lei abonamentul cu 4 ședințe + poze cu numărul săptămânii de sarcină de fiecare dată când ne întâlnim.
Abia aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună pentru starea de bine, a ta și a minunii ce se formează în tine! 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *