Bebe dansează

Echipa Centrului Camelot împreună cu Experiențe Cu Zâmbet găzduiește și organizează un curs special de dans pentru mămicile care încă au bebelușul în sistemul de purtare. Astfel, în fiecare vineri, de la 10:30, vă așteptăm la o oră de veselie, muzică și dans. Prețul abonamentului lunar este de 180 lei/lună, valabil timp de 5 săptămâni. Prima ședință este gratuită.

Numărul de locuri este limitat la 10, iar înscrierile se fac prin mesaj privat. Pentru orice nelămuriri, vă stăm la dispoziției la unul din numerele de telefon 0744 635 490 / 0741 086 028. Cursurile se vor desfășura sub îndrumarea Agnetei Novac.

Activitatea se adresează mamelor care își poartă copilul în sistemul de purtare, pentru a putea dansa împreună cu cei mici. Vom asculta muzică variată, aleasă special pentru a ne garanta buna-dispoziție! Copilul are ocazia să fie legănat pentru a beneficia de un somn relaxant, în timp ce mamele se vor bucura să își ofere timp pentru o activitate benefică.

Experiența anterioară în dans nu este necesară, coregrafiile alese sunt simple și grațioase. Vă recomandăm îmbrăcămintea confortabilă. Sistemul de purtare al copilului este parte integrantă din activitatea Bebe dansează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *