Bebe Yoga

Centrul Camelot te invită la un eveniment special pentru tine și bebelușul tău! BEBE YOGA! 
 
Vei descoperi un mediu relaxant, în care învățăm o serie de mișcări lente și delicate, dedicate perioadei de maternitate timpurie.
 
La Bebe Yoga, construim o relație bazată încredere și siguranță între mamă și copil. Corpul mamei devine mai flexibil, iar cel al bebelușului mai puternic. Se dezvoltă concentrarea, coordonarea și abilitățile motrice. Mintea se relaxeză, iar tensiunea dispare din corp.
 
Mișcările pregătesc bebelușul pentru statul în șezut, îmbunătățesc digestia și somnul. Atât mama, cât și copilul, își dezvoltă capacitatea de a-și conștientiza propriul corp.
 
Pachetul conține trei ședințe sub îndrumarea pedagogului Monica Varga și instructorului de Yoga Zsuzsanna Serenciuc, în care vei primi informații și metode de lucru cu propriul bebeluș pentru a-l ajuta în dezvoltarea sa psihică și motrică timpurie.
 
Acest pachet este un prim pas introductiv. Mămicile care vor dori pot accesa și următoarele niveluri. Costul unei ședințe este de 200 RON.
Te așteptăm la Centrul Camelot, pe strada 📌Constantin cel Mare, nr. 26 (Zona Lipovei). Răspundem cu drag întrebărilor la email office@centrulcamelot.ro sau la telefon 0744635490.
 
Avem 8 locuri disponibile.
 
Zilele în care se vor derula cele 3 ședințe: 5, 7 și 9 iulie, de la ora 11:00 la 12:00.